LEGO Star Wars: Skywalker Saga, 5 Milyon Oyuncuya Ulaştı

19.06.2022 11:45 Mehmet Tandoğan

 
 
Şimdiye kadarki en büyük LEGO Star Wars oyunu olarak karşımıza çıkan LEGO Star Wars: The Skywalker Saga, dünya çapında 5 milyon oyuncuya ulaştı. Warner Bros. ve TT Games ortaklığıyla geliştirilen yapım 5 Nisan 2022 tarihinde piyasaya sürüldü. 
 
Çıkışından bu yana LEGO Star Wars: Skywalker Saga için klasik karakter paketleri, The Mandalorian ve Baby Yoda gibi yeni karakterler içeren bazı genişletme içerikleri yayınlandı.
 
LEGO Star Wars: Skywalker Saga'da dokuz Skywalker Saga filminin hepsini deneyimleyebilirsin. Oyunda 300'den fazla oynanabilir karakter, 100'den fazla araç ve keşfedilecek 23 gezegen bulunuyor. Oyun ayrıca klasik Obi-Wan Kenobi oynanabilir karakterini de içeriyor.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
LEGO Star Wars: The Skywalker Saga Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: TT Games Dağıtıcısı: Warner Bros Interactive Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 01 Mayıs Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi PlayStation Plus'a Geldi 01 Mayıs Deliver Us Mars Stüdyosu KeokeN Tüm Ekibi Dağıttı 01 Mayıs Fallout Dizisi İki Haftada 65 Milyon İzleyiciye Ulaştı 01 Mayıs Assassin’s Creed Mirage iPhone 15 Pro'ya Geliyor: Tarih Verildi 01 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler