LEGO Star Wars: The Skywalker Saga için Yeni Fragman Yayınlandı

25.03.2022 22:09 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncı Warner Bros. Games ve geliştirici TT Games, LEGO Star Wars: The Skywalker Saga için oyunun kötü karakterlerinden bazılarını tanıtan yeni bir fragman yayınladı.
 
Yepyeni ve benzersiz bir LEGO video oyununda Star Wars destanındaki dokuz filmin tamamını deneyimleyin! Destanın en efsanevi bölgelerini keşfetmek için galaksi boyunca uçun ve hikayeler arasında istediğiniz gibi geçiş yapın. Çok çok uzak bir galakside hiç bu kadar eğlence yaşanmadı.
 
LEGO Star Wars: The Skywalker Saga, 5 Nisan'da PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Switch ve Steam üzerinden PC için çıkış yapacak. 
 
Fragman videosu
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
LEGO Star Wars: The Skywalker Saga Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: TT Games Dağıtıcısı: Warner Bros Interactive Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 4 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 5 Saat önce Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 7 Saat önce The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 7 Saat önce Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler