LEGO Star Wars: The Skywalker Saga 2021 İlkbahara Ertelendi, Oynanış Fragmanı Yayınlandı

28.08.2020 00:43 Gazali Çetinkaya

 
Yayıncı Warner Bros. Interactive Entertainment ve geliştirici Traveller's Tales, bu yıl içerisinde çıkması planlanan LEGO Star Wars: The Skywalker Saga'yı 2021 ilkbahara erteledi.

Ayrıca daha önce duyurulan PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC (Steam) versiyonlarının yanı PlayStation 5 ve Xbox Series X'e de geleceği doğrulandı.

Oyunun tanıtım yazısı:
 

LEGO Star Wars: The Skywalker Saga ile galaksi emrinize amade! Dokuz Star Wars efsanesi filminin tamamını yepyeni LEGO bilgisayar oyununda benzersiz biçimde oynayın. Eğlence dolu maceralar ve sıra dışı mizah ile Star Wars evrenine hiç olmadığı kadar derinlemesine dalmanın verdiği özgürlük hissini yaşayın.

Bir LEGO bilgisayar oyununda ilk kez bu efsanenin en unutulmaz mekanlarına uçarken galaksiyi özgürce keşfedebileceksiniz. Maceranıza Star Wars: The Phantom Menace ile Tatooine gezegeninde pod yarışı yaparak başlayabilir veya Star Wars: The Rise of Skywalker ile doğrudan Rey'in maceralarına atılabilirsiniz. Oyuncular istedikleri gezegene, istedikleri sırada ve istedikleri zaman kolayca seyahat etme özgürlüğüne sahiptir.

LEGO Star Wars: The Skywalker Saga ile çok uzaklardaki bir galaksiye seyahat edin.


Oynanış fragmanı:

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
LEGO Star Wars The Skywalker Saga Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Travellers Tales Dağıtıcısı: Traveller's Tales Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 7 Saat önce PlayStation Plus'ın Nisan Ayı Ücretsiz Oyunları Belli Oldu! 8 Saat önce Take- Two, Borderlands Geliştiricisi Gearbox'ı Satın Alıyor 9 Saat önce Wildfrost Mobil Cihazlara Geliyor 10 Saat önce Nişancı Oyunu PERISH, Konsollar için 15 Nisan'da Çıkıyor 10 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler