LEGO Star Wars: Skywalker Saga Satışları iki Haftada 3,2 Milyonu Aştı

21.04.2022 18:09 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncı Warner Bros. Games ve geliştirici TT Games, LEGO Star Wars: The Skywalker Saga'nın piyasaya çıktığı ilk iki hafta içinde dünya çapında 3,2 milyon adet sattığını açıkladı. Bu satış rakamıyla beraber Skywalker Saga, önceki tüm LEGO oyunlarının satış rekorlarını geride bıraktı.
 
LEGO Star Wars: Skywalker Saga, LEGO Star Wars serisindeki en büyük oynanabilir karakter kadrosuna sahiptir ve oyuncular ışın kılıçları, ateş püskürtücüler kullanırken ve Skywalker saganın her döneminden en büyük efsanelerle farklı saldırılar yaparak yeni savaş yöntemlerine girecekler. Oyuncular, Luke Skywalker, Rey, Obi-Wan Kenobi, Finn, BB-8 ve diğer kahramanlardan oluşan bir lejyon gibi favori karakterler olarak kötülüğün güçlerine karşı savaşabilirler.
 
LEGO Star Wars: The Skywalker Saga, 5 Nisan'da PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Switch ve Steam üzerinden PC için çıkış yaptı.
 
Steam sayfası
 
https://store.steampowered.com/app/920210/LEGO_Star_Wars_The_Skywalker_Saga/

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
LEGO Star Wars The Skywalker Saga Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Travellers Tales Dağıtıcısı: Traveller's Tales Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 27 Nisan Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 27 Nisan Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 27 Nisan Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 27 Nisan 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 27 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler