LOTRO'a Kaydını Yaptırana 250 Puan Hediye!

Siz hangi MMO'yu oynuyorsunuz?
22.02.2011 20:24 Levent Polater

 
    Codemasters'tan Lord of the Rings: Online'a kayıt yaptıranlara bedava 250 puan! İlk olarak ücretli üyelik sistemiyle hayatına geçen LOTRO daha sonra bedavaya dönmüştü.
 
     Dungeons & Dragons'un fiyatlandırma modelini kullanan LOTRO'da oyuncular kayıt oluyor, oyunu bedavaya oynuyor ancak ek paketleri, quest paketlerini, nesneleri veya hesap servisleri için para ödüyorlar. Oyuncular bunları para karşılığında aldıkları puanlarla LOTRO Store'da yapabiliyorlar.
 
    Codemasters, oyunu bedavaya çevirdikten sonra kazancını 2 kat arttırmayı başarmasına rağmen daha fazla oyuncuyu çekmek istiyor olacak ki yeni promosyonlar yapmaya devam ediyor. Oyuna kaydınızı yaptırıp 250 puan kazanmak için buraya göz atabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Lord of The Rings Online Platformlar: PC Geliştirici: Turbine Games Dağıtıcısı: Codemasters Racing Tür: MMO-RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Assassin's Creed Shadows Zorunlu internet Bağlantısı Gerektirmeyecek 13 Dk önce Ghost of Tsushima'nın PC Sürümünden Eş Zamanlı Oyuncu Rekoru 19 Mayıs PGL Wallachia Sezon 1 Şampiyonu Team Spirit Oldu! 19 Mayıs Yeni Skyrim Modu NPC'lerin Kafasını ve Saçlarını İyileştiriyor 19 Mayıs MSI 2024 Şampiyonu Gen.G Esports Oldu! 19 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler