The Lord of the Rings Online için Görsel ve Teknik Güncellemeler Planlanıyor

07.12.2020 17:15 Gazali Çetinkaya

 
Daybreak Game Company, eski adıyla, Sony Online Entertainment. Sony ile yollarını ayırdıktan sonra isim değişikliğine gitti. H1Z1, DC Universe Online ve EverQuest oyunlarının arkasındaki stüdyo ve aynı zamanda The Lord of the Rings Online'ın yayıncısı.

Enad Global 7 geçtiğimiz hafta Daybreak Game Company'i satın aldı ve şirketin gelecek planları arasında DC Universe Online ile The Lord of the Rings Online'ı yeniden canlandırma düşüncesi var.

Yatırımcı toplantısı sırasında paylaşılan sunuma göre 2021'in dördüncü çeyreğinde DC Universe Online'ın görselliği modernize edilecek, önemli oyun sistemleri geliştirilecek ve yepyeni geniş bir içerik yayınlanacak.

2022'de The Lord of the Rings Online'a görsel ve teknik güncellemeler gelecek.
 
DC Universe Online 2011'de ve The Lord of the Rings Online 2007'de çıkmıştı. Enad Global 7, Amazon'un The Lord of the Rings dizisinden yararlanmak için bu girişimde bulunduklarını belirtiyor.

Amazon Game Studios'tan da ayrı bir The Lord of the Rings evrenini temel alacak oynaması ücretsiz devasa çok oyunculu çevrimiçi oyunu konsollar ve PC için yolda.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Lord of The Rings Online Platformlar: PC Geliştirici: Turbine Games Dağıtıcısı: Codemasters Racing Tür: MMO-RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sonic Mania Plus Artık Netflix Aracılığıyla Mobil Cihazlar İçin Mevcut 6 Dk önce Sonic Rumble Mobil Cihazlar İçin Duyuruldu: 32 Oyunculu Battle Royale 1 Saat önce VCT 2024: EMEA 1. Aşama Playoff 1. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı! 2 Saat önce MultiVersus'a Joker Karakteri Geliyor 2 Saat önce KRAFTON 2024'ün İlk Çeyreğinde 15.7 Milyar TL Rekor Satışa Ulaştı! 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler