Lara Croft DLC'leri Sonunda Steam'de

Lara Croft'un en dikkat çekici indirilebilir içeriği Kain ve Raziel karakter paketleri oluyor.
08.01.2011 01:25 Levent Polater


 
    Lara Croft and the Guardian of Light'ın tadını PC'de çıkaranlar için güzel bir gelişme. Sabırla oyunun DLC'lerini (İndirilebilir İçerik) bekleyenler artık bu içerikleri Steam'de bulabilirler.
 
    Kane & Lynch karakter paketinin oyunun yanında bedavaya verildiği Lara Croft and the Guardian of Light'ta şu DLC'ler satışa çıktı:

* Legacy of Kain Character Pack – Legacy of Kain serisinin efsane karakterleri Kain ve Raziel ile Lara Croft and the Guardian of Light'a farklı bir bakış açısı kazandırın.
 
* “All the Trappings” Challenge Pack 1 – Yeni düşmanlar ve tuzakların bulunduğu 4 yeni 'challenge' haritası içerir.
 
* “Things that Go Boom” Challenge Pack 2 – çeşitli bulmacalar, ölümcül tuzaklar ve yorucu savaşların bulunduğu patlayıcı nesneler içeren 4 yeni 'challenge' haritası içerir.
 
* “Hazardous Reunion” Challenge Pack 3 – Aksiyon ve bulmacanın doruk noktaya ulaştığı 4 yeni 'challenge' haritası.

    Bu içeriklerin tanesi 3.49 dolara satılırken oyunun kendisi şu anda 14.99 dolara satışta. İlgili Steam sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Lara Croft and the Guardian of Light Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Crystal Dynamics Dağıtıcısı: Square Enix Tür: Action Çıkış Tarihi: 18 Eylül 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
2si1: iPhone'a Assassins Creed Mirage Gibi Büyük Çaplı Oyunlar Geliyor 04 Mayıs Helldivers 2 Steam'de Bir Günde 100 Binden Fazla Olumsuz Yorum Aldı! 04 Mayıs Söylenti: Yeni Tomb Raider Açık Dünya Olacak ve Hindistan'da Geçecek 04 Mayıs İddia: Resident Evil 9, Ocak 2025'te Geliyor 04 Mayıs 2024 Yılının İlk Çeyreğinde En Çok Kazandıran Oyunlar Açıklandı 04 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler