Lara Croft'un PC ve PS3 Sürümü Geç Çıkacak

16.07.2010 15:01 Ersin Kılıç


 
     Tomb Raider serisi ile aşine olduğumuz Lara Croft'un kendi adını da içeren Lara Croft and the Guardian of Light adlı oyunu Xbox 360 zamana özel olarak çıkacak.
 
     Bugün yapılan açıklama ile oyunun PC ve PS3 versiyonlarının bir ay ertelenerek Eylül ayında çıkacağı belirtildi. Aslında tamda ertelenme sayılmaz çünkü oyunun daha önce sadece Xbox Live çıkış tarihi verilmiş, PS3 ve PC sürümü için ise bir açıklama yapılmamıştı. Bugün ise oyunun yapım ekibi Crystal Dynamic ekibi, Eurogamer'a yaptıkları açıklamada oyunun PC ve PS3 sürümünün Xbox 360 çıkışından bir ay sonra, yani Eylül ayında çıkacağını açıkladı.
 
     Microsoft ile yapılan özel bir anlaşma sonucu Lara Croft and the Guardian of Light, Xbox Live'a 1 ay önce özel olarak çıkacak. Oyunun Xbox Live çıkış tarihi 18 Ağustos olarak verilmişti.
 
Kaynak 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Lara Croft and the Guardian of Light Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Crystal Dynamics Dağıtıcısı: Square Enix Tür: Action Çıkış Tarihi: 18 Eylül 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Ghost of Tsushima'nın PC Sürümünden Eş Zamanlı Oyuncu Rekoru 19 Mayıs PGL Wallachia Sezon 1 Şampiyonu Team Spirit Oldu! 19 Mayıs Yeni Skyrim Modu NPC'lerin Kafasını ve Saçlarını İyileştiriyor 19 Mayıs MSI 2024 Şampiyonu Gen.G Esports Oldu! 19 Mayıs Black Myth: Wukong İçin Yeni Fragman Yayınlandı 19 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler