Last Story'nin Oynanış Görüntüleri

02.06.2010 16:13 Ersin Kılıç


     Final Fantasy serisinin yaratıcısı olan Hironobi Sakaguchi'nin yeni oyunu The Last Story'nin savaş sistemini de içeren yeni görüntüleri ortaya çıktı.
 
     Famitsu'nun en çok okunan ve haftalık olarak yayın yapan oyun dergisi Famitsu'da oyuna ait yeni ekran görüntüleri yayınlandı. Yayınlanan bu ekran görüntülerinde oyunun daha önce yayınlanan konsept tasarımlarında da gözüken ve muhtemelen oyunun ana karakteri konumunda karşımıza çıkacak olan, iki karakterde gözüküyor.
 
     Grafiklerin oldukça doyurucu gözüktüğü oyunun savaş sisteminin gözüktüğü ekran görüntülerinde ise sol kısımdaki karakter durumları ve üst kısımda bulunan can barı dikkat çekiyor. Ayrıca sol taraftaki görünümde beş karakterin gözükmesi savaş sistemi için kafaları karıştıran bir diğer nokta oluyor. Savaş sistemine baktığımızda ise muhtemelen sıra tabanlı bir savaş sistemi ile karşılaşmayacağımızı çıkartabiliriz. 
 
     Dergi taramalarına aşağıdan göz atabilir ve resimlerin üzerine tıklayarak büyütebilirsiniz.
 
The Last Story


The Last Story

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Last Story Platformlar: Wii Geliştirici: Mistwalker Corp. Dağıtıcısı: Nintendo Tür: RPG Çıkış Tarihi: 24 Şubat 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Batman: Arkham Shadow Fragmanı Disslike Yağmuruna Tutuldu 06 Mayıs Manor Lords İçin Oldukça Komik Bir Shrek Modu Yayınlandı 06 Mayıs Baldur's Gate 3 iPad ve iPhone Cihazlarına Gelebilir 06 Mayıs Activision'ın Zamanında Tony Hawk's 3 + 4 Projelerini Reddettiği Bildriildi 06 Mayıs Kingdom Come: Deliverance 2'nin Savaş Sisteminden Kısa Bir Kesit 06 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler