Last of Us Sitesinde Hareketlilik Başladı

08.12.2011 11:34 Ersin Kılıç


     Sony önümüzdeki Cumartesi günü gerçekleşecek olan VGA 2011 töreninde yeni sürprizler ile karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Bu oyunlardan ikisi ise oldukça önemli. Biri sürekli "Aklınızı alacak" diye lanse edilen oyun, diğer ise Sony'nin Last of Us ismi ile gündeme getirdiği oyun.
 
     İşte bu oyunlardan Last of Us kod adlı oyun için yeni güncellemeler yaşandı. Sony açtığı sitede iki yeni ekran görüntüsü ve ilginç bir videoya daha yer verdi. Bu yeni bilgilerden özellikle ekran görüntülerinde oyuna ait önemli bir ipucu bulunuyor.
 
     Ekran görüntülerinin ilkinde yapraklarla dolu bir görüntüye yer verilmiş. İkincisinde ise bir gazete küpürünü görüyoruz. Gazetede küpüründe Teksas ve New Mexico'da karantina bölgesinin düştüğü ve enfeksiyon kapmış kelimeleri dikkat çekiyor. Gazetedeki Amerika başkanı, İngiltere ve diğer ülke haberlerine bakacak olur isek hikayenin muhtemelen zombi benzeri bir enfeksiyon temalı ve tüm dünyaya yayılmış bir hikaye olabileceğini düşünebiliriz.
 
     Sitede yayınlanan video ise daha önce yayınlanan karıncalı videonun uzatılmış versiyonu. Aynı görüntülerden sonra ekran kararıyor ve nefes alma sesleri ile birlikte bazı çığlıklar duyuyoruz. Görüntülere ve bu videoya aşağıdan göz atabilirsiniz.
 
 

 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Playstation 3 Platformlar: PS3 Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 11 Kasım 2006
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bir Sonraki Ücretsiz "Gizemli" Oyunu Sızdırıldı! 22 Mayıs Hunt: Showdown İçin PS4 ve Xbox One Desteği Sona Eriyor 22 Mayıs Elden Ring Shadow of the Erdtree İçin Hikaye Fragmanı Yayınlandı 22 Mayıs Crime Boss: Rockay City Steam Platformuna Geliyor 22 Mayıs V Rising Playstation 5 Konsoluna Geliyor: Türkiye Fiyatı Açıklandı 22 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler