Last of Us'ın PS4 Sürümüne ND'dan Yeşil Işık

30.12.2013 21:43 Samet Konuksal


    Bu senenin en önemli oyunlarından The Last of Us adına şimdiye dek birçok yeni nesil söylentisi ve isteğiyle karşılaştık. Ancak Naughty Dog cephesinden herhangi bir olumlu açıklama görememiştik. Resmi PlayStation blogunda bir oyuncunun sorusunu cevaplayan Naughty Dog yetkilisi, ilk kez konuyla ilgili yeşil ışık yaktı.
 
    Resmi PlayStation blogunda 26 Aralık'ta yayınlanan The Last of Us'la ilgili bir yazıda oyuncu, "Biliyorum daha önce soruldu. Fakat PS4'e geçmiş ve PS3 sahibi olmayan kişiler için The Last of Us'ı DLC'leriyle birlikte yeni nesle uyarlama şansınız var mı?" sorusunu sorarak bir yorum gönderdi. Naughty Dog'dan Eric Monacelli ise, "PS4 için hazırladığımız Naughty Dog Engine'i hazır hale getirdik ve Uncharted üzerinde çalışmaya başladık. Geleceğin neler getireceğini hep birlikte göreceğiz." cevabını verdi.
 
    Daha önce konuyla ilgili yapılan açıklamalarda Naughty Dog yetkilileri net bir şekilde konuyla ilgili planlarının olmadıklarını vurguluyorlardı. Sizce bunu bir 'yeşil ışık' olarak saymalı mıyız?
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Last of Us Platformlar: PS3 PS4 Geliştirici: Naughty Dog Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Korku Çıkış Tarihi: 14 Haziran 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 33 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Assassin’s Creed Shadows Duyuruldu! İlk Fragman Geliyor 14 Mayıs MultiVersus İçin Joker Oynanış Fragmanı Yayınlandı 14 Mayıs Helldivers 2 Satışları 12 Milyonu Aştı! 14 Mayıs Sony Interactive Entertainment Yeni Ceo'larına Kavuştu 14 Mayıs PlayStation 5 Konsol Satışları 59.3 Milyona Ulaştı! 14 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler