Naughty Dog'da İşten Çıkarmalar Başladı: TLOU Çok Oyunculu Projesi Yavaşladı

04.10.2023 12:09 Mehmet Tandoğan

 
The Last of Us, Uncharted ve daha fazlasıyla ön plana çıkan Naughty Dog'da işten çıkarmalar başladı. Ortaya çıkan haberlere göre stüdyo içerisinde yer alan yaklaşık 25 sözleşmeli geliştirici işten çıkarıldı ve bu kişiler The Last of Us'ın çok oyunculu yan oyunu üzerinde yer alıyordu.
 
Sözleşmeli geliştiricilerin sözleşmeleri yenilenmiyor
 
 
 
Naughty Dog içerisinde sözleşmeli personellerin birçoğunun işten çıkarıldığı bildiriliyor. Yayınlanan Kotaku raporuna göre Sony'nin sahibi olduğu stüdyo, çeşitli departmanlardaki yaklaşık 25 personelin sözleşmelerini yenilemiyor ve bu durumdan öncelikle kalite güvence bölümü etkileniyor. Belirtilene göre tam zamanlı personeller bu durumdan etkilenmiyor. 
 
Naughty Dog, Sony'nin birinci taraf oyunları için adeta bir cevher niteliğinde. Ekibin geliştirmiş olduğu The Last of Us ve Uncharted gibi seriler büyük başarılar elde etti ve oyuncular tarafından sevildi.
 
Ocak ayında, The Last of Us'ın dizi uyarlaması HBO'da yayınlandı ve büyük beğeni topladı. Ancak görünen o ki bu popülerlik The Last of Us'ın çok oyunculu projesinin hızlanması için yeterli olmadı. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Last of Us Platformlar: PS3 PS4 Geliştirici: Naughty Dog Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Korku Çıkış Tarihi: 14 Haziran 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 11 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 13 Dk önce Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 1 Saat önce Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 3 Saat önce The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 3 Saat önce Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler