Last of Us'ın Yenisi İçin Söylentiler Tekrar Ayyuka Çıktı

04.06.2016 04:09 Burak Gezgin

  
   Oyun dünyasının en başarılı firmalarından biri olan Naughty Dog, Last of Us ile oyun dünyasının en etkileyici yapımları arasına altın harflerle girdi. Oyun severler tarafından büyük bir sevgi toplayan oyun, finaliyle insanları öyle etkiledi ki, oyuncular hem hikayenin devam etmesini, hem de zirvede bırakmasını ister bir halde kaldı. 
 
   Anlaşılan o ki; firma da bir süre boyunca yaptığı açıklamalar ile bu konuda kararsızdı. Fakat yine de Last of Us gibi bir oyun dünyasından çıkacak daha tonlarca hikaye vardır. İşte bu konuda insanları meraklandırmayı ve heyecanlandırmayı seven firma, oyunculara bir çok sefer ipucu (easter egg) bıraktı. Hatırlayacağınız üzere Uncharted 3'ün ilk bölümünün geçtiği barda bulunun bir gazetede, Last of Us dünyasının mimarı olan mantarlar hakkında bir makale vardı.
 
   Şimdi de, Uncharted 4'ün çıkışıyla beraber oyuncular tarafından içerisinde keşfedilen bir ipucu ile yeni bir Easter Egg geldi. (Uyarı: Sadece resmin olduğu bir link koydum, çünkü bu resmin olduğu kısım Spoiler içerir. Zaten hemen altta tam görsel var.) Oyunda olan bu resim, iki gün önce Richard Lyons isimli Naughty Dog firmasının tasarımcısı tarafından tam boyutlu haliyle kendi sayfasından da paylaşıldı. 
 
 
   Paylaşılan görselde de görüldüğü gibi altta Dark Horse isimli çizgi roman firmasının logosu ve ismi var, bu firma Hellboy, Buffy The Vampire Slayer gibi ünlü çizgi romanların dağıtımını yaptığı gibi daha önceden de The Last of Us: American Dreams isimli dört bölümlü kısa bir roman yayınlamışlardı. 
 
   Resimdeki görselde görüldüğü üzere o kişi Ellie'nin annesi olabilir veya Ellie'nin kendisi olup çocuğuna zarar gelmesin diye gaz maskesi taktığı bir görsel de olabilir. Hatta tamamıyla başka biri ve başka bir hikaye olan bir durum da olabilir. Bu konudaki tartışmalar sürerken, bu görselin çizgi romanın konsept tasarımı olması yüksek ihtimal olsa dahi, Uncharted sonrasında yeni bir seri için çalışabileceklerini dile getiren Naughty Dog, belki ilerleyen zamanlarda beklediğimiz haberi bizlere verir. E3 öncesi tekrardan ayyuka çıkan iddaalar, belki yakın dönemde güzel bir haberin geleceğine ümit ettiriyor. Oyunun devamını isteyen sadece biz değiliz.
 
    Yine de yeni bir TPS için eleman arayan şirket, belki de yeni bir IP ile karşımıza çıkacak hatta belki de kim bilir yeni bir Jak and Daxter gelir. Naughty Dog'un yeni durağı ne olacak, siz bu durum için ne diyorsunuz, sizin fikriniz nedir?
    

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Last of Us Platformlar: PS3 PS4 Geliştirici: Naughty Dog Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Korku Çıkış Tarihi: 14 Haziran 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 15 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
2si1: iPhone'a Assassins Creed Mirage Gibi Büyük Çaplı Oyunlar Geliyor 04 Mayıs Helldivers 2 Steam'de Bir Günde 100 Binden Fazla Olumsuz Yorum Aldı! 04 Mayıs Söylenti: Yeni Tomb Raider Açık Dünya Olacak ve Hindistan'da Geçecek 04 Mayıs İddia: Resident Evil 9, Ocak 2025'te Geliyor 04 Mayıs 2024 Yılının İlk Çeyreğinde En Çok Kazandıran Oyunlar Açıklandı 04 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler