Last of Us'ın İlk İncelemesine Tam Puan

31.05.2013 12:21 Samet Konuksal


    PlayStation 3 kullanıcılarının büyük merakla beklediği The Last of Us'ın çıkışına az bir süre kaldı. Haliyle oyunun ilk incelemeleri de gözükmeye başladı. Oyun dünyasında görmeye pek alışkın olmadığımız Empire Online isimli site, The Last of Us'a hazırladığı incelemeyi ambargo vaktinden önce yayınladı.
 
    Sadece oyun incelemesi değil, film, dizi, kitap ve müzikler için de incelemeler yayınlayan site, The Last of Us'a 5 üzerinden 5 puan verdi. İncelemede "Kaçmaz" olarak nitelendirilen oyunun, Naughty Dog'un şimdiye kadar bu nesil konsollara geliştirdiği en iyi oyun olduğu belirtildi.
 
    Empire Online sitesi, incelemesinde The Last of Us'a Citizen Kane benzetmesi yaptı. Site, The Last of Us'ın da, çoğu eleştirmen tarafından sinema tarihinin en iyi filmi olarak görülen Citizen Kane(1941) gibi bundan yıllar sonra oyuncuların favorisi olarak kalacağını belirtti.
 
Vaktinden önce yayınlanan inceleme, saatler içerisinde yayından kaldırıldı. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Last of Us Platformlar: PS3 PS4 Geliştirici: Naughty Dog Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Korku Çıkış Tarihi: 14 Haziran 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 48 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Assassin’s Creed Shadows Duyuruldu! İlk Fragman Geliyor 38 Dk önce MultiVersus İçin Joker Oynanış Fragmanı Yayınlandı 1 Saat önce Helldivers 2 Satışları 12 Milyonu Aştı! 1 Saat önce Sony Interactive Entertainment Yeni Ceo'larına Kavuştu 2 Saat önce PlayStation 5 Konsol Satışları 59.3 Milyona Ulaştı! 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler