"Last of Us'la Endüstriyi Değiştirmek İstedik"

22.09.2013 14:26 Samet Konuksal


    Son yıllarda oyun dünyasında kadın kahramanları daha az görmeye başladık. Gördüğümüz ana karakterlerde de biraz seksüel unsurlar ön planda karşımıza çıkıyordu. The Last of Us'ta ise durum bambaşkaydı. Last of Us'ın yönetmeni Neil Druckmann, Ellie karakteri adına konuştu.
 
    Yaptığı açıklamalarda Druckmann, "The Last of Us'ı yaparken kendi kafamda gizli bir hedefim bulunuyordu. Ellie ile hedefim, oyun dünyasının en havalı kadın karakterlerinden birini ortaya koymaktı, tabii her hangi bir cinsel unsur kullanmadan. Bunu yaparken, eğer başarılı olursak oyun endüstrisindeki anlayışı değiştirebileceğimizi düşündüm. Evet biraz iddialı fakat hedefim buydu." sözlerini söyledi.
 
    Druckmann hedefini gerçekleştirebildi mi, bunu yeni nesilde daha iyi göreceğiz. Ancak Ellie'nin oyun dünyasının sevilen karakterleri arasına girdiği bir gerçek. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Last of Us Platformlar: PS3 PS4 Geliştirici: Naughty Dog Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Korku Çıkış Tarihi: 14 Haziran 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 18 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Assassin’s Creed Shadows Duyuruldu! İlk Fragman Geliyor 6 Saat önce MultiVersus İçin Joker Oynanış Fragmanı Yayınlandı 7 Saat önce Helldivers 2 Satışları 12 Milyonu Aştı! 7 Saat önce Sony Interactive Entertainment Yeni Ceo'larına Kavuştu 8 Saat önce PlayStation 5 Konsol Satışları 59.3 Milyona Ulaştı! 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler