Last of Us'ta PS4'ün Çıkış Tarihi mi Görülüyor?

18.04.2013 17:16 Alkan Adakaner


 
     Playstation 4'ün çıkış tarihi konusunda hala bir belirsizlik var. Buna rağmen konsolun yıl sonuna doğru piyasaya çıkacağını biliyoruz. Peki ama tam olarak ne zaman? İşte bu soru çok sayıda oyuncunun aklını kurcalıyor.
 
    Uncharted 3'te The Last of Us duyurulmadan önce bu oyuna bir göndermede bulunan Naughty Dog yeniden bir gönderme yapmış olabilir mi? The Last of Us'taki bir tahliye duyuru panosunda görülen bir tarih internet ortamında bolca tartışılıyor. "17 Ekim 2013" tarihine yapılan bu göndermenin amacı bilinmiyor, ama çok sayıda kişi Playstation 4'ün çıkış tarihinin verildiğini düşünüyor.
 
    The Last of Us'ın senaryosunun tam olarak hangi tarihte geçtiği açıklanmadı, ama günümüze yakın bir zamanda geçtiğini görüyoruz. Buna rağmen 17 Ekim 2013 tarihi tamamen bir rastlantı mı? PS4 bu tarihte çıkarsa hiç şaşırmamak lazım.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Last of Us Platformlar: PS3 PS4 Geliştirici: Naughty Dog Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Korku Çıkış Tarihi: 14 Haziran 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 12 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VCT 2024 Masters Şanghay'da Playoff Eşleşmeleri Belirlendi! 27 Mayıs FUT Esports, VCT 2024 Masters Şanghay'da Playoff Etabına Yükseldi! 27 Mayıs Dragon Quest 3'ün HD-2D Sürümü Tanıtıldı: İşte İlk Detaylar 27 Mayıs Microids Yepyeni Dedektiflik Oyunu Arsene Lupin: Once a Thief'i Duyurdu 27 Mayıs Ghost of Tsushima En İyi Playstation PC Portu Mu? (Video) 27 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler