Layers of Fear: Legacy 21 Şubat'ta Switch için Çıkacak

07.02.2018 19:06 Gazali Çetinkaya

 
   Bloober Team, korku oyunu Layers of Fear: Legacy'nin 21 Şubat'ta Nintendo eShop üzerinden Switch için çıkış yapacağını duyurdu. Fiyatı $19.99 / €19.99 / £17.99 olacak ve içinde Inheritance indirilebilir içeriği de bulunacak. 
 
   Layers of Fear şu anda PlayStation 4, Xbox One ve PC üzerinde ulaşılabilir durumda.

   Tanıtım yazısı: "Harikulade bir sanat kariyeri. Güzel eşi ve çocuğu. Hayat bundan daha harika olamazdı – ta ki yangına kadar… Meçhul bir sanatçının zihnine girin, alabildiğine geniş ve sürekli değişen bir köşkün odalarında dolaşın. 19. yüzyılın ustalıkla yapıldığı tablolarından, mimarisinden ve dekorlarından esinlenilmiş Layers of Fear, geçmişte yaşadığı trajik olaylar yüzünden mahvolmuş bir zihnin içine doğru hayal gördüren bir yolculuğa çıkartıyor. Bir zamanlar harika bir hayata sahip olan bir sanatçının aklını keşfedin, ipuçları arayın ve mükemmeliyet peşindeki sanatçının karşı karşıya kaldığı korkunç sonuçları keşfedin."

   Yeni yayınlanan fragmanı aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Nintendo Switch Platformlar: Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 3 Mart 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayında Türkçe Dil Desteğiyle Çıkacak Oyunlar 05 Mayıs Elden Ring'e Shadow of the Erdtree'den Sonra DLC Gelmeyecek 05 Mayıs Lords of the Fallen Game Pass'e Gelebilir 05 Mayıs Gray Zone Warfare Performans Sorunları Sebebiyle Eleştiriliyor 05 Mayıs Helldivers 2 Artık 177 Ülke Tarafından Satın Alınamıyor! 05 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler