Layton'un Gizemli Maceraları iOS'a Sıçradı !

Layton'un oğlu ve partneri, gizemli cinayetleri çözmek adına kafa patlatacak.
16.10.2011 21:15 Talha Aynacı

 
   Geçtiğimiz gün bir başka popüler Nintendo DS oyunu olan Scribblenauts ve Super Scribblenauts'un ardından, Layton'da iOS için yollara düştü.
 
     Daha önce Level-5 tarafından Atamania adıyla Nintendo DS platformu için geliştirilen ve DS platformunun çok satan bulmaca Professor Layton maceralarıyla hiç bir alakası olmayan bu yeni oyun, Professor Layton serisinin popülerliği kullanılarak seriyle bağdaştırıldı. Professor Layton'un oğlunu ve O'nun partnerini yönlendireceğimiz oyunda amacımız daha çok işlenen gizemli cinayetler çözmek üzerine olacak.
 
     Layton'un tıpkı kendi gibi gizem çözme uzmanı oğlu Alphendi Layton ve Lucy Creila arasında hiç bir kan bağı bulunmamasına rağmen oyunun "Brothers" ismiyle taçlandırılması ise en büyük gizem.
 

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Layton Brothers: Mysters Room Platformlar: Mobil Geliştirici: Level - 5 Dağıtıcısı: Level - 5 Tür: Puzzle Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Rakion Macerası Türkiye’de Başladı! 1 Saat önce Paycell 19 Mayıs PUBG Kupası Başlıyor 1 Saat önce Korku Oyunu DreadOut Remastered Collection, PS5 ve Switch için Duyuruldu 2 Saat önce Beyblade X: XONE Switch ve PC için Duyuruldu 2 Saat önce Tchia Switch Konsoluna Geliyor 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler