LeBron James'in Başrolünde Olduğu Space Jam Filminden İlk Görüntü Paylaşıldı

18.08.2020 12:03 Özgür Eroğlu

 
İlk filmi 1996 yılında yayınlanan, başrolünde Michael Jordan'ın olduğu ve çoğu kişinin çocukluğunda önemli bir yere sahip olan film Space Jam'in devam filminden ilk görüntü paylaşıldı.
 
Bu yeni paylaşılan kısa videoda filmin başrolü LeBron James'i Tune Squad yazılı bir forma ile görüyoruz. Ayrıca aktif olarak NBA'i takip edenler varsa LeBron James'i sakalsız görünce biraz şaşırabilir. Filmin şu an için konusu bilinmiyor. 
 
Space Jam: A New Legacy ismi yayınlanacak olan filmin vizyon tarihi 23 Temmuz 2021. Filmin yönetmenliğini Malcolm D. Lee üstlenecek. Bahsi geçen videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Film Haberleri Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Warner Bros Ceo'su: Suicide Squad Kill the Justice League Hayal Kırıklığı 13 Mayıs Helldivers 2 İçin Star Wars Modu Ortaya Çıktı 13 Mayıs Cities Skylines 2 İçin NVIDIA DLSS Super Resolution Desteği Eklendi 13 Mayıs Star Citizen İçin NVIDIA DLSS ve AMD FSR Desteği Eklendi 13 Mayıs Fallout 4'ün Yeni Güncellemesi Konsollara Grafik Seçeneklerini Getiriyor 13 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler