League of Legends'ın Yeni Şampiyonu: Kindred

16.09.2015 11:47 Ersin Kılıç


     Riot Games geçtiğimiz günlerde kısa bir teaser yayınlamış ve yeni şampiyonun geleceğini de böylelikle müjdelemişti. Dün akşam saatlerinde ise Sihirdar Vadisi'nin yeni şampiyonu Kindred duyuruldu.
 
     Kindred'e baktığımızda hem görünüş hem rol olarak oldukça farklı bir şampiyon olduğunu görüyoruz. Atak olarak ADC gibi dursa da bu özelliklere sahip bir ormancı şampiyonu Kindred. Tabi özelliklerine alıştıktan sonra kendisini farklı koridorlarda da görebiliriz muhtemelen. Ama genel hatları ile orman rolü için tasarlanmış.
 
     Pasifi ile rakiplerini damgalayan ve iki ruhlu görünümü ile farklı saldırılara imza atan Kindred'in ultisine baktığımızda ise takım savaşlarında iyileştirici özelliği ile enteresan işler ortaya koyacağını söyleyebiliriz. Kırılgan bir şampiyon görüntüsü sergilese de sahip olduğu özellikler ve hızlı hareket kabiliyeti ile bu durumu tersine çevirebilir.
 
     Şampiyon hakkında daha fazla bilgi ve özelliklerine buradan göz atabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
League of Legends Platformlar: PC Geliştirici: Riot Games Dağıtıcısı: Riot Games Tür: MOBA Çıkış Tarihi: 27 Ekim 2009
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Helldivers 2 Kullanıcı Yorumları Olumluya Dönüyor 1 Saat önce Ghost of Tsushima PSN Zorunluğuna Sahip Olmayacak 2 Saat önce Switch 2'nin Mart 2025'ten Önce Duyurulacağı Açıklandı 3 Saat önce Switch Konsol Satışları Yükselmeye Devam Ediyor: 141.32 Milyon 5 Saat önce Esports World Cup 2024 CS2 Turnuvasına Mücadele Edecek Takımlar Belli Oldu! 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler