Left 4 Dead 2'nin Giriş Videosu Yayınlandı

ikinci oyunda çok daha farklı zombilerle karşılaşacağız.
23.10.2009 17:50 Ersin Kılıç

Akın akın gelen zombilere karşı büyük bir mücadeleye gireceğimiz Left 4 Dead 2'nin intro videosu yayınlandı.
 
ilk oyunun giriş videosu gibi oldukça başarılı sahnelerin bulunduğu bu videoda da oyunda bulunan başlıca özelliklere değinilmiş.
 
Oldukça kanlı sahnelerin bulunduğu bu videoda, oyunda bulunan balta ve elektrikli testere gibi yakın dövüş silahlarına da dikkat çekilmiş. Ayrıca oyunda bulunan karakterleri de yayınlanan bu video sayesinde daha iyi tanıyabiliyoruz.
 
Dikkat edilmesi gereken bir diğer nokta ise videoda kullanılan ara sahnelerin oldukça sinematik bir şekilde karşımıza çıkması. Özellikle ilk oyunda neredeyse hiç karşılaşmadığımız bu oyun içi sinematik sahnelerle ikinci oyunda sıkça karşılaşmayı umuyoruz. Özellikle yıkılan bir köprüden dört arkadaşınızla kaçmaya çalışırken bir yandan da gelen zombi akınına karşı koymaya çalışmak oldukça ilgi çekici olabilirdi.
 
17 Kasımda PC ve Xbox 360 versiyonu ile raflardaki yerini alacak olan Left 4 Dead 2'nin giriş videosunu izlemek için tıklayınız.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Left 4 Dead 2 Platformlar: PC XBOX 360 Geliştirici: Valve Dağıtıcısı: Microsoft Tür: FPS Çıkış Tarihi: 17 Kasım 2009
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 4 Saat önce The Elder Scrolls V: Skyrim'de Artık Karakteriniz Keçileri Kaçırabilir 5 Saat önce Amazon Prime Gaming'in Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 6 Saat önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 7 Saat önce The Forever Winter'dan Yeni Oynanış Fragmanı Geldi 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler