Left 4 Dead'in ilk Prototipi Sızdırıldı!

09.01.2023 13:20 Mehmet Tandoğan

 
 
Mayıs 2022'de 2001 yapımı Duke Nukem Forever'ın kaynak kodlarının internete sızdırılmasının ardından bu ayın başlarında PREY 1995'in kodları ortaya çıktı. Daha sonra Mortal Kombat 2'nin atari sürümünün kaynak kodları çevrimiçi olarak yayınlandı. Yine geçtiğimiz hafta, klasik PC oyunları olan Dungeon Siege ve Blood 1996'nın kaynak kodları internete sızdırıldı. Tüm bu sızıntıların ardından şimdi ise Left 4 Dead'in ilk prototipi çevrimiçi olarak sızdırıldı.
 
Left 4 Dead prototip aşamasındayken nasıl görünüyordu?
 
 
 
Birkaç gün önce meydana gelen büyük Counter-Strike: Global Offensive sızıntısının bir parçası olarak karşımıza çıkan bu prototip, Wolfcl0ck – Whole tarafından oynanabilir bir mod haline getirildi. Left 4 Dead'in ilk hali Zombie_City olarak oyunculara sunuldu ve daha sonra şimdiki haline ulaştı.
 
Left 4 Dead'in prototip sürümünün sızıntı videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz. Bu video içerisinde oyunun ilk halini görebilir, çeşitli oynanış dinamiklerine göz atabilir ve diğer içerikleri inceleyebilirsiniz.
 
İşte prototip videosu
 
 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Left 4 Dead Platformlar: PC XBOX 360 Geliştirici: Turtle Rock Studios Dağıtıcısı: EA Games Tür: FPS Çıkış Tarihi: 21 Kasım 2008
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Üs inşa Etme Oyunu FOUNDRY 2 Mayıs'ta Çıkacak 10 Dk önce Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 27 Nisan Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 27 Nisan Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 27 Nisan Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 27 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler