Valve Yanlışlıkla İlk Left 4 Dead Prototipini Yayınladı

25.11.2023 22:01 Mehmet Tandoğan

 
 
Steam platformunun sahibi Valve, yanlışlıkla ilk Left 4 Dead oyununun prototip sürümünü yayınladı. Yayınlanan bu sürümle beraber PC oyuncuları en azından şimdilik bu zombi  oyununun prototip versiyonunu oynayabilir.
 
Bu sürüm temelde zombili C.S.
 
 
 
Yani Counter-Strike 1.6'nın son güncellemesine Valve, kazayla Left 4 Dead'in "Terror Strike" adı verilen prototip sürümünü dahil etti. Tahmin edebileceğiniz gibi PC oyuncuları dahil edilen bu sürümü nasıl başlatacaklarını ve oynayacaklarını buldu. 
 
Left 4 Dead'in bu prototip sürüme temelde zombili Counter-Strike diyebiliriz. Terror Strike, CS ile benzerlik gösteriyor ve oynanış dinamikleri de hemen hemen yakın. Bu yüzden Left 4 Dead'in son versiyonuna benzer olmasını beklemeyin. 
 
Öte yandan Left 4 Dead'in bu prototip sürümünü ilk kez görmediğimizi de belirtmekte fayda var. Ocak 2023'te Valve bu haritayı Counter-Strike: Global Offensive'de sızdırdı. Yani bu Valve için ikinci vaka diyebiliriz.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Left 4 Dead Platformlar: PC XBOX 360 Geliştirici: Turtle Rock Studios Dağıtıcısı: EA Games Tür: FPS Çıkış Tarihi: 21 Kasım 2008
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 2 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 3 Saat önce Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 5 Saat önce The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 5 Saat önce Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler