Legend of Zelda: Ocarina of Time 3DS mi Geliyor?

16.06.2010 00:56 Alkan Adakaner


     The Legend of Zelda serisinin en iyi oyunlarından Ocarina of Time ile ilgili olduğu söylenen bazı görüntüler ortaya çıktı. Kotaku'da yer alan habere göre bu ekran görüntüleri bir teknoloji demosuna ait olabilirmiş.
 
     Metal Gear Solid: Snake Eater 3D'nin duyurulmasından sonra Ocarina of Time'ın neden 3D versiyonu gelmesin ki? Aslında akla gayet mantıklı geliyor. Yenilenmiş grafiklerle ve 3D desteğiyle Ocarina of Time oynamak güzel olacaktır.
 
     The Legend of Zelda: Ocarina of Time'a ait olduğu söylenen bazı görüntüleri aşağıda görebilirsiniz. Bu görüntülerin tamamına da buradan ulaşabilirsiniz.
 

 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Legend of Zelda: Ocarina of Time 3DS Platformlar: 3DS Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 17 Haziran 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
God of War Ragnarok'un PC Çıkış Tarihi Açıklandı! 1 Saat önce Stratejinin Öncüsü: Command & Conquer Serisinin Oyunları 2 1 Saat önce VCT 2024 Masters Şanghay'da Playoff 2. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı! 1 Saat önce Stratejinin Öncüsü: Command & Conquer Serisinin Oyunları 1 Saat önce Dövüşün Efsanesi: Street Fighter Video Oyunu Serisinin Yolculuğu 2 1 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler