Görme Engelli Oyuncu 5 Yılda Zelda: Ocarina of Time'ı Bitirdi

04.01.2016 14:54 Talha Aynacı

 
     Görme engelli bir oyunsever Mayıs 2011'de başladığı The Legend of Zelda: Ocarina of Time macerasını neredeyse 5 yılın ardından tamamladı.
 
Terry Garrett isimli oyuncu 2D oyunlar kadar 3D oyunları da oynayabileceğin gösteren bir YouTube kanalı açmakla başladı işe.  Colorado Üniversitesi'nde mühendislik öğrenimi de gören Garrett etrafındaki sanal eşyaların ve nesnelerin nerede olduğunu belirlemek için oyun içi sesleri kullandı. Oyun içi sesleri sağlı sollu konuşlandırdığı hoparlörlerden dinleyen oyuncu ayrıca deneme - yanılma yöntemini kullandığı için Ocarina of Time'ın anlık kayıt tutmasını sağlayan modlanmış bir sürümünü oynadı.
 
Aşağıdaki videoda Garrett'in düzeneği ve oyunu seslere göre nasıl oynadığını gösteren bir bölümü izleyebilirsiniz. Final bölümünü de aynı şekilde YouTube kanalından izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Legend of Zelda: Ocarina of Time 3DS Platformlar: 3DS Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 17 Haziran 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 14 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 27 Nisan Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 27 Nisan Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 27 Nisan Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 27 Nisan 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 27 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler