Legendary Team Global Test Yayını Başlıyor

20.08.2015 13:25 Tunahan Safdır

 
     Türk oyun geliştirme stüdyosu Panteon, uzun süredir üzerinde çalıştığı ücretsiz rol yapma oyunu Legendary Team’i Alman yayımcı European Games Group ile beraber son safhasına getirdi ve oyunu tüm dünyaya açarak test yayınına başlıyor.

     Legendary Team’de oyuncular takımlarını oluşturup yaratıklara ve liderlerine karşı savaşlara girip yeteneklerini ispat edebilecekler. Yakıcı çöller, dondurucu buzullar ve yaşayan ölülerle dolu mezarlıklarda yaşayan yaratıklar ile karşılaşmayı bekleyen oyuncular aynı zamanda birbirleri ile de liderlik mücadelesine girecekler.

     Oyuncular, geliştirilebilen eşyalar ve yetenekler ile takımlarındaki karakterlerini güçlendirebilecek, arkadaşları ile düello yapabilecek veya ittifaklar kurarak beraber liderlik için yarışabilecekler.
 
     Ücretsiz çok oyunculu aksiyon rol yapma oyunu Legendary Team Facebook, iOS ve Android platformlarında oynanabiliyor. Oyunun ticari lansmanı ise bu yılın son çeyreğinde gerçekleşecek. Oyunun test yayınında Türkçe dil desteği henüz sunulamıyor olsa da yakın zamanda gelecek güncelleme ile oyun Türkçe dil desteğine kavuşacak.

     Oyunun tanıtım videosuna buradan oyun hakkında detaylı bilgiye ise buradan ulaşabilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Legendary Team Platformlar: Mobil Geliştirici: Panteon Dağıtıcısı: European Games Group Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 20 Ağustos 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Shadow of the Ninja Reborn, 29 Ağustos'ta Konsollar ve PC için Çıkıyor 10 Saat önce Açık Dünya Aksiyon RPG GALIX: New Horizons PS5 ve PC için Duyuruldu 26 Nisan Korku Aksiyon Oyunu Alien: Rogue Incursion PS VR2, SteamVR ve Quest 3 için Duyuruldu 26 Nisan Outriders Geliştiricisi "Project Dagger" Kod Adlı Oyunu İptal Etti 26 Nisan EA Oyunlarına Devasa Zamlar Geldi: FC 24 2.900 TL Oldu! 26 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler