Lego Batman 2: DC Super Heoes Duyuruldu

05.01.2012 16:38 Ersin Kılıç


     2008 yılında çıkan Lego Batman ile birlikte Gotham şehrinin kara şovalyesi de renkli bir görünüme bürünmüş ve Lego kervanına katılan kahramanlardan birisi olmuştu. Geçtiğimiz dönemlerde çıkan dedikodulardan sonra Warner Bros bugün Twitter adresi üzerinden yeni Lego Batman oyununun duyurusunu gerçekleştirdi.
 
      Lego dünyasının tüm özelliklerini içerisinde barındıran Lego Batman 2, başta Batman, Robin ve Joker olmak üzere Gotham şehrinin birçok ünlü karakterini yönetmemize olanak sağlıyor.

      Bu karakterler dışında yeni Lego oyunun da farklı kahramanları da yönetme fırsatı bulacağız. Oyuna da adını veren ünlü DC karakterleri Batman ile birlikte omuz omuza çarpışacak. Bu karakterler arasında Superman, Green Lantern ve Wonder Women gibi karakterler de yer alıyor. Grafikleri ve parçalanan Lego efektleriyle de her zaman olduğu gibi öne çıkacak olan yapım, Lego oyunlarının esprili yapısını ve atmosferi dışında yepyeni bir özelliğe de sahip olacak.
 
     Daha önceki Lego oyunlarında sık sık eleştirdiğimiz Travelers Tale firması Lego Batman 2'de online co-op özelliğinin olacağını belirtiyor. Oyun daha önceki Lego oyunlarında olduğu gibi PC, PS3, Xbox 360, Wii, Vita, 3DS, DS gibi kalabalık bir platform listesi ile karşımıza çıkacak. Yaz aylarında çıkacak olan oyun muhtemelen Dark Knight Rises filmi ile paralel bir dönemde çıkışını gerçekleştirecektir.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Lego Batman 2: DC Super Heroes Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Travellers Tales Dağıtıcısı: Warner Bros Interactive Tür: Action Çıkış Tarihi: 22 Haziran 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
ESL Pro Lig Sezon 19'da İlk Finalist Team Vitality Oldu! 11 Mayıs FUT Esports, VCT 2024 Masters Şanghay'da! 11 Mayıs Sea of Thieves Geçen Ay Avrupa'da En Çok Satan PS5 Oyunu Oldu 11 Mayıs Microsoft Temmuz'da Mobil Oyun Mağazasını Aktif Hale Getirecek 11 Mayıs Nvidia, Tekken 8'in Bazı Ekran Kartlarında Rastgele Çöktüğünü Kabul Etti 11 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler