Lego Batman 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri ve Video

22.05.2012 20:43 Tunahan Başol


     İlk olarak 2008 yılında Lego kervanına katılan Batman'in yeni oyunu olacak olan Lego Batman 2: DC Super Heroes için yeni ekran görüntüleri ve video yayımlandı.
 
     Yayımlanan bu ekran görüntülerinde, DC evreninin ünlü karakterleri, Batman, Robin, Super Man, Harley Quinn ve Joker'i görüyoruz. Ayrıca Batman'in ilgi çekici arabası da bu ekran görüntülerinde görülebiliyor.
 
     Videoda ise, yine ekran görüntülerinde gördüğümüz karakterler, araçlar, kahramanların kullandığı ekipmanlar ön plana çıkarılmış. Yeni bir Batman macerasına hazır olun!  

Yeni Ekran Görüntüleri
[DHVIDEO=4845]
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Lego Batman 2: DC Super Heroes Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Travellers Tales Dağıtıcısı: Warner Bros Interactive Tür: Action Çıkış Tarihi: 22 Haziran 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Helldivers 2 İçin Star Wars Modu Ortaya Çıktı 1 Saat önce Cities Skylines 2 İçin NVIDIA DLSS Super Resolution Desteği Eklendi 2 Saat önce Star Citizen İçin NVIDIA DLSS ve AMD FSR Desteği Eklendi 3 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Güncellemesi Konsollara Grafik Seçeneklerini Getiriyor 4 Saat önce Square Enix Birçok Projeyi İptal Ettiğini Açıkladı 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler