Lego Batman 2'nin İlk Video ve Ekran Görüntüleri

15.03.2012 17:55 Ersin Kılıç


     Hatırı sayılır bir hayran kitlesine sahip olan lego oyunları gelmeye devam ediyor. Ocak ayında duyurusu gerçekleştirilen Lego Batman 2: DC Super Heroes'in ilk video ve ekran görüntüleri ise bugün yayınlandı.
 
     Oyunun bu ilk videosunda oynanış görüntüleri ile birlikte oyunun hikayesine de değinildiğini görüyoruz. Gotham City kötülerinin bir araya gelerek şehri parçalamaya çalışacağı oyunda biz de Batman, Robin ve Superman gibi karakterler ile bu kötülüğü durdurmaya çalışacağız. Tabi gene bu karakterler dışında her iki taraftan da onlarca karakter kontrolümüzde olacak.
 
     Lego oyunlarının o şirin ve esprili yapısını içerecek olan oyunun çıkış tarihi ise tam olarak belli değil. Yıl içerisinde çıkış yapacak oyunun ilk video ve ekran görüntülerine aşağıdan göz atabilirsiniz.
 

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Lego Batman 2: DC Super Heroes Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Travellers Tales Dağıtıcısı: Warner Bros Interactive Tür: Action Çıkış Tarihi: 22 Haziran 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EA: Yeni Battlefield Oyunu Muazzam Bir Live Service Deneyimi Sunacak 09 Mayıs Microsoft Daha Küçük Oyunlara İhtiyacı Olduklarını Açıkladı 09 Mayıs Electronic Arts Mart 2025'ten Önce İki Duyurulmamış Oyun Yayınlayacak 09 Mayıs Sonic Mania Plus Artık Netflix Aracılığıyla Mobil Cihazlar İçin Mevcut 09 Mayıs Sonic Rumble Mobil Cihazlar İçin Duyuruldu: 32 Oyunculu Battle Royale 09 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler