Lego Dimensions Portal 2 Seti Detayları Ortaya Çıktı

18.06.2015 09:20 Cenk Akyürek




     Lego Dimensions bir aksiyon-macera oyunu olacak ve diğer Lego oyunlarından farklı olarak,  fiziksel oyuncakları kullanarak oyunla etkileşim içine girebileceksiniz. Standard paket 3 karakter ile gelirken, ek olarak satın alınan setler sayesinde farklı karakterlere de sahip olabileceksiniz.

     Geçtiğimiz ay duyurduğumuz Lego Dimensions setlerinden Portal 2 seti hakkında bilgiler ve bir video ortaya çıktı. Set ile gelen karakterler, Chell, Companion Cube ve bir Turret olacak. Oyunu normal kontrollerle oynayabileceğiniz gibi, beraberinde gelen figürleri, setin içerisinde oynatarak çeşitli oyun içi olayları kontrol edebileceksiniz. Örneğin bir karakterin oyunda belirli bir renk portaldan geçmesini istiyorsanız, oyun setinde yanan ışığa figürü koyarak bunu gerçekleştirebileceksiniz. Yayınlanan videoyu izleyerek daha detaylı bilgi edinebilirsiniz.
 
      Lego Dimensions genişlemeye devam ediyor ve bu genişlemeyi popüler kültür öğelerini kullanarak yaparak ilgi çekmeyi de başarıyor.

     

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
LEGO: Dimensions Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Travellers Tales Dağıtıcısı: Warner Bros Interactive Tür: Platform Çıkış Tarihi: 29 Eylül 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 27 Nisan Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 27 Nisan Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 27 Nisan Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 27 Nisan 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 27 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler