LEGO: Dimensions'ın Portal Bölümlerinden Yeni Detaylar

02.09.2015 13:38 Ömür Gencer


       Portal dahil olmak üzere pek çok farklı evren LEGO: Dimension'a konuk olacak. Yapımcı ekip IGN'e verdiği bir röportajda oyunun Portal bölümü hakkında yeni detaylar verdi.
 
       Belirtilene göre Portal bölümünde toplamda 9 adet test odası ve bir bölüm sonu canavarı bizleri bekliyor. Bu bölümler boyunca Portal serisinin vazgeçilmez isimleri GlaDOS ve Weatley de karşımıza çıkacak. Portal bölümünü Batman, Wyldstyle ve Gandalf gibi oldukça ilginç isimlerle oynayabileceğiz. Ne yazık ki hiçbir karakterimizin Portal silahı bulunmayacak. 
 
     LEGO: Dimensions'ın en önenli özelliklerinden birisi olan gerçek figürleri dijital oyuna aktarma işlemi Portal bölümlerinde önemli rol oynayacak. Bölümlerin içinde görebildiğimiz Toy Pad'i, gerçek figürü hareket ettirerek oyun içinde de hareket ettirebileceğiz.
 
       27 Eylül'de çıkış yapacak LEGO: Dimensions'ın PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360, Xbox One ve Wii U için çıkış yapacağını belirtelim. IGN tarafından yayınlanan videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
LEGO: Dimensions Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Travellers Tales Dağıtıcısı: Warner Bros Interactive Tür: Platform Çıkış Tarihi: 29 Eylül 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 2 Saat önce Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 2 Saat önce Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 3 Saat önce Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 3 Saat önce 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler