Level-5 Önümüzdeki Hafta 5 Oyun Duyuracak

13.04.2010 18:23 Alkan Adakaner

 
 
     Dragon Quest IX, Inazuma Eleven, Professor Layton, Dark Cloud, White Knight Chronicles ve Ni no Kuni gibi oyunları ile tanıdığımız Level 5'in önümüzdeki hafta önemli duyuruları olacak.
 
     Level-5 CEO'su Akihiro Hino, Twitter hesabından yaptığı açıklamada "Önümüzdeki hafta 5 yeni proje Famitsu'da duyurulacak." açıklaması ile beraber gözler firmaya çevrildi.
 
     Bu oyunların hangi konsollar için çıkacağı ile ilgili henüz bir bilgi bulunmuyor, fakat Ni no Kuni'nin konsol versiyonunun duyurulması bekleniyor. Bunun yanı sıra yine konsollar için Inazuma Eleven da duyurulabilir.
 
     Nintendo ve Sony ile yakın ilişkileri bulunan firmanın yeni duyuru yapacak olması en çok bu firmaların ürünlerini kullanan oyuncuları meraklandırıyor.
 
kaynak 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Ni no Kuni: Wrath of the White Witch Platformlar: DS PS3 Geliştirici: Level - 5 Dağıtıcısı: Level - 5 Tür: JRPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
2si1: iPhone'a Assassins Creed Mirage Gibi Büyük Çaplı Oyunlar Geliyor 17 Dk önce Helldivers 2 Steam'de Bir Günde 100 Binden Fazla Olumsuz Yorum Aldı! 28 Dk önce Söylenti: Yeni Tomb Raider Açık Dünya Olacak ve Hindistan'da Geçecek 1 Saat önce İddia: Resident Evil 9, Ocak 2025'te Geliyor 6 Saat önce 2024 Yılının İlk Çeyreğinde En Çok Kazandıran Oyunlar Açıklandı 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler