Level-5: VITA, Savaş Gemisi Gibi Sıkı Bir Alet

İşte Yamato.
17.09.2011 20:43 Levent Polater

 
    Sony'nin 'Play LIVE' etkinliği çerçevesinde Tokyo Game Show'da Playstation Vita ile ilgili çok fazla bilgi aldık ve almaya devam ediyoruz.
 
    Bu seferki haberimiz özellikle DS ve 3DS için yaptığı başarılı oyunlarla adından sıkça söz ettiren Level-5 ile ilgili. Level-5 CEO'su Akihiro Hino'dan 'Play Live' etkinliğinde Vita'yı tanımlaması istenmiş ve bakın kendisi Vita için nasıl bir tabir kullanmış:
 
    “Savaş gemisi gibi sıkı bir alet. Hatta neredeyse Uzay Savaş Gemisi Yamato gibi" Yamato'nun bir animedeki savaş gemisi olduğunu belirtelim. Yamato gemisi yukarıdaki görüntüde görülebilir.
 
    Level-5'in hâlen Playstation Vita için resmi bir oyun duyurusu olmadığını biliyor muydunuz? Ancak Sony tarafından alınan bilgilere göre Level-5, Vita için RPG oyunu geliştiriyormuş. Fakat resmi bir duyuru henüz ortada yok.
 
    Level-5'in son çalışması Ni no Kuni ise yalnızca Playstation 3'e bu Kasım ayında Japonya'ya çıkacak. Oyunun en son Batı'ya da geleceği müjdesi verilmişti.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Playstation Vita Platformlar: VITA Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 22 Şubat 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Guilty Gear: Dövüş Serisinin Bütün Oyunları 2 29 Haziran Guilty Gear: Dövüş Serisinin Bütün Oyunları 29 Haziran The King of Fighters: Dövüş Oyunlarının İkonik Serisi 3 29 Haziran The King of Fighters: Dövüş Oyunlarının İkonik Serisi 2 29 Haziran The King of Fighters: Dövüş Oyunlarının İkonik Serisi 29 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler