Lies Of P Xbox Game Pass'e Geliyor

23.08.2022 19:04 Mehmet Tandoğan

 
 
NEOWIZ tarafından geliştirilen ve aynı ekip tarafından yayınlanacak olan Pinokyo'nun klasik hikayesinden ilham alan Souls like aksiyon rol yapma oyunu Lies of P, Xbox Game Pass'e geliyor.
 
Microsoft'ta Xbox Games tarafından sorumlu Aaron Greenberg, Twitter bir gönderi paylaştı. Gönderide Gamescom'daki Xbox standının resimleri paylaşıldı. Burada da Xbox Game Pass logolu Lies of P standı dikkat çekti.
 
Lies of P, PlayStation 5, Xbox Series X|S ve PC için Mayıs 2021'de duyuruldu ve Kasım 2021'de bir alfa oyun fragmanı yayınlandı. Oyun Gamescom'daki Xbox standında sergilendiğinden, bu hafta oyun hakkında daha fazla bilgi görmemiz mümkün.
 
Lies of P, klasik Pinokyo hikayesini karanlık bir şekilde yeniden canlandırmayı amaçlıyor. Oyunun geçtiği Krat adlı delilik ve kana susamış şehir için 19. yüzyıl sonları ve 20. yüzyıl başlarında Avrupa'daki Belle Epoque döneminden esinlenilmiş. 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Lies of P Platformlar: PC Geliştirici: Round 8 Studio of Neowiz Dağıtıcısı: Neowiz Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Microsoft Daha Küçük Oyunlara İhtiyacı Olduklarını Açıkladı 1 Saat önce Electronic Arts Mart 2025'ten Önce İki Duyurulmamış Oyun Yayınlayacak 5 Saat önce Sonic Mania Plus Artık Netflix Aracılığıyla Mobil Cihazlar İçin Mevcut 5 Saat önce Sonic Rumble Mobil Cihazlar İçin Duyuruldu: 32 Oyunculu Battle Royale 6 Saat önce VCT 2024: EMEA 1. Aşama Playoff 1. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı! 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler