Lies of P Oyununa Çıkıştan Önce Denuvo Koruması Eklendi

17.09.2023 12:46 Mehmet Tandoğan

 
 
Bu yılın çok beklenen soulslike oyunlarından biri olan Lies of P için yeni bir güncelleme geldi. Oyun 18 Eylül yani yarın çıkışını gerçekleştirmeye hazırlanırken NEOWIZ ekibi Denuvo korumasını ekledi. Bu durum Steam mağazası sayfasındaki güncelleme ile ortaya çıktı.
 
SteamDB geçmişinde bu korumanın varlığı ortaya çıktı 
 
 
 
Oyunun SteamDB geçmişinde de açıkça görebileceğiniz gibi NEOWIZ, geçtiğimiz günlerde Denuvo'yu oyuna dahil etti. Lies of P bir süredir ön siparişe açık durumda ve bu durum belki de oyuncular tarafından tepki görecek gelişmelerden biri.
 
 
 
Öte yandan son zamanlarda Denuvo'yu kullanan birçok yeni ve çıkışı yaklaşan oyun karşımıza çıktı. Bu oyunlar arasında Mortal Kombat 1, EA tarafından yayınlanacak yarış oyunu WRC ve eFootball 2024 yer alıyor. Diğer taraftan EA Sports FC 24 de Denuvo korumasını kullanıyor. 
 
Soulslike türüyle karşımıza çıkmaya hazırlanan Lies of P, 19 Eylül'de PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve PC (Steam ve Microsoft Store üzerinden) için piyasaya sürülecek. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Lies of P Platformlar: PC Geliştirici: Round 8 Studio of Neowiz Dağıtıcısı: Neowiz Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Indiana Jones and the Great Circle'dan Yepyeni Fragman Geldi 09 Haziran YaLLa Compass 2024 CS2 Turnuvasında Şampiyon The MongolZ Oldu! 09 Haziran Gears of War: E-Day, Xbox Series ve PC İçin Duyuruldu 09 Haziran State of Decay 3 İçin Xbox Sunumuna Özel Fragman Yayınlandı 09 Haziran DOOM: The Dark Ages Resmi Olarak Duyuruldu 09 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler