Lies of P ve Wo Long: Fallen Dynasty İş Birliği Duyuruldu

19.06.2023 11:55 Mehmet Tandoğan

 
Yayıncı Neowiz ve geliştirici Round8 Studio, çıkışı yaklaşan soulslike aksiyon rol yapma oyunu Lies of P ile Team NINJA tarafından geliştirilen aksiyon oyunu Wo Long: Fallen Dynasty arasında bir iş birliğini duyurdu. İş birliğine ilişkin özel ayrıntılar ve detaylar açıklanmadı.
 
Soulslike yapım Lies of P Eylül'de geliyor
 
 
Dikkat çeken atmosferiyle beklenen yapımlar arasında yer alan Lies of P, 19 Eylül'de PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve Steam ve Microsoft Store aracılığıyla PC için çıkış yapmaya hazırlanıyor. Pinokyo'nun hikayesini bizlere sunmayı hedefleyen oyunda karanlık bir döneme adım atıyor ve zorlu düşmanlarla beraber mücadele ediyoruz.
 
Zorlu bir yapının ve karanlık bir atmosferin karşımıza çıkacağı oyunda dinamik silah kombinasyonlarını bir araya getirebiliyoruz. Oyun içerisinde farklı farklı silah kombinasyonlarıyla beraber düşmanlara aman vermiyoruz. Farklı farklı becerilerin yer aldığı oyunda yeteneklerimizi geliştirebiliyoruz ve yenilerin de kilidini açabiliyoruz.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Lies of P Platformlar: PC Geliştirici: Round 8 Studio of Neowiz Dağıtıcısı: Neowiz Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
MSI 2024'te Son 4 Takım Kaldı! 7 Saat önce Assassin’s Creed Shadows'tan İlk Fragman Geldi: Çıkış Tarihi Açıklandı 15 Mayıs Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 15 Mayıs Tomb Raider Dizisine Yeşil Işık Yakıldı: Amazon İş Birliğiyle Geliyor 15 Mayıs Crimson Desert'ün 2025 Yılında Çıkacağı Söyleniyor 15 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler