Lindsay Lohan, GTA V İçin Take Two ve Rockstar'ı Dava Etti

02.07.2014 18:55 Samet Konuksal


    Oyun dünyasının en başarılı çıkışını yakalayan Grand Theft Auto V'in çıkış döneminde ilginç bir haberle karşılaşmıştık. Bir magazin sitesi, ortaya attığı iddia ile birlikte Lindsay Lohan'ın GTA V yapımcılarını dava edeceğini yazmıştı. İlgili söylenti, gerçek oldu.
 
    Dava notlarında belirtilenlere göre Grand Theft Auto V'te yer alan Lacey Jonas isimli karakter, Lindsay Lohan'ı hedef alarak oluşturulmuş. Belirtilenlere göre bu karakter sadece görsel olarak Lohan'ı andırmıyor, aynı zamanda sesi de Lindsay Lohan'a benziyormuş.
 
    Son olarak dava notlarının en komik yanı belki de bu. Notlara göre oyunda Batı Hollywood'da bulunan Chateau Marmont isimli otelin yer alması da Lohan'ı hedef gösteriyor. Zira Lohan, daha önce bu otelde kalmış ve konaklamış.
 
Bu ilginç dava nasıl sonuçlanacak gerçekten merak konusu. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Grand Theft Auto V Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Rockstar North Dağıtıcısı: Rockstar Games Tür: Action Çıkış Tarihi: 14 Nisan 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 32 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
MSI 2024'te Son 4 Takım Kaldı! 3 Saat önce Assassin’s Creed Shadows'tan İlk Fragman Geldi: Çıkış Tarihi Açıklandı 15 Mayıs Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 15 Mayıs Tomb Raider Dizisine Yeşil Işık Yakıldı: Amazon İş Birliğiyle Geliyor 15 Mayıs Crimson Desert'ün 2025 Yılında Çıkacağı Söyleniyor 15 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler