Lionhead: "Fable 4 Üzerinde Çalışmıyoruz, Önceliğimiz Fable Legends'ta"

24.09.2015 14:05 Ömür Gencer


        Bildiğiniz gibi Lionhead Studios, yeni Fable oyunu Fable Legends üzerinde çalışmakta. Peki firma bir yandan da Fable 4'ün geliştirme aşamasına başlamış olabilir mi?
 
       Twitter üzerinden yapılan açıklamaya göre hayır. Firma, Fable 4 üzerinde çalışmadığını ve önümüzdeki dönemler boyunca Fable Legends'a öncelik vereceklerini dile getirdi. Bu senenin sonlarına doğru çıkması beklenen Fable Legends, çıkışından sonra DLC serileriyle desteklenmeye devam edilecek.
 
       Yapımın Xbox One ve PC için geliştirildiğini aynı zamanda bu iki platform arası cross-play desteği sunacağını hatırlatalım. Oyun hakkında yeni bilgiler geldikçe sizlere aktaracağız. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Fable Legends Platformlar: PC XBOX ONE Geliştirici: Lionhead Studios Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 5 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 6 Saat önce Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 8 Saat önce The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 8 Saat önce Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler