Lionhead'ten Ayrılanların Yeni Stüdyosu Belli Oldu

01.03.2012 13:19 Ersin Kılıç


     Black & White ve Fable gibi seriler ile karşımıza çıkan Lionhead Studios'tan (Eski adı ile Big Blue Box) bir ayrılık haberi gelmiş ve firmanın önemli isimlerinden Dene ve Simon Carter'ın Lionhead'ten ayrıldığı açıklanmıştı.
 
      Konu ile ilgili bir açıklama yapan Simon Carter "Lionhead'ı terketme kararı çok zor oldu" açıklaması ile birlikte artık indirilebilir oyunlara yoğunlaşacaklarını belirtmişti. Bugün ise Carter kardeşlerin yeni stüdyosu belli oldu.
 
     Dene ve Simon Carter yaptıkları açıklama ile Another Place Productions adlı firmada yeni bir başlangıç yapacaklarını ve daha önce belirttikleri gibi Steam, PSN, Xbox Live ve Mobil platformlar için indirilebilir oyunlar üzerine yoğunlaşacaklarını açıklamış.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Fable 3 Platformlar: PC XBOX 360 Geliştirici: Lionhead Studios Dağıtıcısı: Microsoft Tür: RPG Çıkış Tarihi: 19 Mayıs 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler