LittleBigPlanet Karting'in İlk Videosu Geldi

LittleBigPlanet Karting PlayStation 3'e özel geliyor.
22.03.2012 16:07 Gökhan Yılmaz

 
     Media Molecule ve United Front Games tarafından geliştirilen LittleBigPlanet Karting oyunu PlayStation'ın Twitter hesabından resmi olarak onaylanmıştı. Bugün ise oyunun ilk tanıtım videosu yayınlandı.
 
     İlk gelen detaylar arasında LittleBigPlanet'in güçlü yaratma sisteminin Karting'de de yer alacağı bulunuyor. Üç boyutlu evrende tasarım yapmak çok daha eğlenceli olacak.
 
     Klasik Kart yarışlarıyla birlikte LBP'nin yaratıcılığını da oyuna yansıtacaklar. Her yaştan oyuncuya hitap edecek oyun, hem LBP hayranlarını hem de Kart yarışlarını sevenleri memnun edecek. Yayınlanan ilk tanıtım videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
LittleBigPlanet Karting Platformlar: PS3 Geliştirici: Media Molecule Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Yarış Çıkış Tarihi: 7 Kasım 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 11 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation Plus Mayıs 2024 Ücretsiz Oyunları Açıklandı 1 Saat önce Senua’s Saga: Hellblade 2 İçin Minimum Sistem Gereksinimleri Açıklandı 1 Saat önce Starfield'a 15 Mayıs'ta Gelecek Güncelleme Neleri İçerecek? 2 Saat önce Batman: Arkham Shadow Resmi Olarak Duyuruldu 8 Saat önce The Witcher 3'te Artık Griffin'e Binmeniz Münkün! 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler