LittleBigPlanet'te Level Paylaşımı 4 Milyonu Aştı

Oyunun kütüphanesi her geçen gün büyüyor.
16.04.2011 02:18 Ersin Kılıç


     Little Big Planet serisinin en büyük özelliklerinden birisi de bildiğiniz gibi yarattığınız bölümleri diğer oyuncular ile paylaşabilmek. Peki oyna, yarat ve paylaş temalı oyun için şimdiye dek ne kadar bölüm paylaşıldığını merak edeniniz oldu mu? Sony bugün yaptığı açıklama ile bu konuya açıklık getirmiş.
 
     Sony'nin PS Blogüzerinden yaptığı açıklamaya göre milyonlarca içeriğe sahip olan Little Big Planet serisinde şimdiye kadar tam dört milyondan fazla tasarlanan bölüm paylaşılmış. PS Blog'a tam bir açıklama yapan Sony bu rakamın tam olarak 4,141,742 olduğunu da rapor etmiş.
 
     Açıklanan bu rakamlar ile birlikte oyun için yeni kostüm paketleri de duyuruldu. Bu duyuruya göre 27 Nisan'da çıkacak olan Tron Evolution Midipack,  €2.99 / £2.39 fiyat etiketi ile satılacak. Ayrıca Mayıs ayında oyun için Killzone 3 kostümleri de oyunun kütüphanesine eklenecek.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Little Big Planet 2 Platformlar: PS3 Geliştirici: Media Molecule Dağıtıcısı: SCEE Tür: Platform Çıkış Tarihi: 19 Ocak 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sea of Thieves Geçen Ay Avrupa'da En Çok Satan PS5 Oyunu Oldu 1 Saat önce Microsoft Temmuz'da Mobil Oyun Mağazasını Aktif Hale Getirecek 6 Saat önce Nvidia, Tekken 8'in Bazı Ekran Kartlarında Rastgele Çöktüğünü Kabul Etti 6 Saat önce Sızıntı: God of War: Ragnarök Yakında PC İçin Duyurulacak 7 Saat önce Epic Games Ücretsiz Gizemli Oyun Kampanyasına Geri Döndü 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler