Little Big Planet 3, Adventure Time Dünyasıyla Buluşuyor

29.04.2015 21:39 Ömür Gencer

 
      Sony ve Cartoon Network, yayınlanacak yeni içeriklerle Little Big Planet 3 ile Adventure Time'ın bir araya geldiğini duyurdu. Oyun için yayınlanan yeni editör içerikleriyle birlikte Adventure Time'dan pek çok karakter ve eşya Little Big Planet 3'e geliyor.
 
      Bu yeni araçların içinde 16 eşya, 4 obje, 25 dekorasyon, 81 sticker, 2 yeni şarkı, Land of Ooo adlı yeni bir arkaplan ve Fionna  kostümü yer alıyor. Bunların yanında bir de karakterlerimiz için 5 yeni kostüm duyuruldu. Bunlar: Finn, Jake, Ice King, Gunter ve The Cosmic Owl'dan oluşuyor.
 
        The Adventure Time Level Kit'i 5 dolar, bahsettiğimiz beş kostümü de 6 dolar karşılığında satın alabilirsiniz. Eğer kostümleri tek tek satın almak isterseniz her bir kostümün 2 dolar olduğunu belirtelim. DLC'ye ait videoya aşağıdan ulaşabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
LittleBigPlanet 3 Platformlar: PS4 PS3 Geliştirici: Media Molecule Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Platform Çıkış Tarihi: 26 Kasım 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sony, Stellar Blade'de Yer Alan Irkçı Görselleri Kaldıracağını Açıkladı 8 Saat önce Deliver Us The Moon Switch Konsoluna Geliyor 24 Nisan PUBG: BATTLEGROUNDS Erangel Classic Haritasıyla 17 Mayıs’ta Nostalji Rüzgarları Estirecek! 24 Nisan Lords of the Fallen İçin Master of Fate Güncellemesi Yayınlandı 24 Nisan Horizon Forbidden West PC İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 23 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler