LittleBigPlanet 3'e Yeni Kostüm Paketleri Geliyor

16.05.2015 10:45 Hakan Bozdemir

 
     Yaratıcılığın en son seviyede kullanılabildiği LittleBigPlanet 3'e yeni kostüm paketlerinin geldiği ve geleceği açıklandı.
 
     Bulmaca platform türündeki oyunumuza dün Octodad ve Velocity 2X: Lt. Kai Tana kostümü gelmiş. 19 Mayıs'ta ise Thomas Was Alone Minipack'i gelecek ve 26 Mayıs'ta da Don't Starve kostüm paketi yayımlanacak.
 
     Yukarıdaki görselde paketler içerisinde bulunan karakterlerden birkaçını görebilirsiniz. Yeni paketler ile karakterlere özel yeni haritalar üretebilme imkanına sahipsiniz artık.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
LittleBigPlanet 3 Platformlar: PS3 PS4 Geliştirici: Media Molecule Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Platform Çıkış Tarihi: 26 Kasım 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Guilty Gear: Strive DLC Karakteri Slayer, 30 Mayıs'ta Çıkıyor 18 Dk önce Kameralarla Hayatta Kalacağınız Korku Oyunu Poltergeist Watcher Geliyor 31 Dk önce Umamusume: Pretty Derby – Party Dash 30 Ağustos'ta PC ve Konsollar için Çıkış Yapıyor 33 Dk önce The Quintessential Quintuplets: Gotopazu Story 2nd PS4 ve Switch için Duyuruldu 1 Saat önce Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler