Little Big Planet'e Su Geliyor

Little Big Planet GOTY Edition'ın 30 $'dan fazla değeri olan ekstra içerikle birlikte Eylül ayında piyasaya sürüleceğini de hatırlatmakta fayda var.
21.08.2009 15:55 İhsan Aktı

Oyun dünyasında yenilik denince akla ilk gelen isimlerden biri olan , İngiltere merkezli Media Molecule tarafından geliştirilen Little Big Planet , yeni ve parlak bir fikirle güncelliğini korumayı sürdürecek gibi gözüküyor.

Media Molecule
tarafından duyurulan Su seti sayesinde artık Sackboy'lar ve Sackgirl'ler yüzebilecek, suyun dibine dalabilecek ,bot sürebilecek ve bunun gibi bir çok etkileşimde bulunabilecekler.

Bunun yanı sıra Media Molecule , Su setini ve  oyuna gelen yeni özellikleri test etmek amacıyla Ps3 kullanıcısı LBP severleri  yakında düzenlenecek betaya davet ediyor. Beta'ya katılım başvurusu için buraya tıklayınız.

Little Big Planet Su seti'nin tanıtım videosuna ise buradan ulaşabilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Little Big Planet Platformlar: PS3 Geliştirici: Media Molecule Dağıtıcısı: SCEE Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 5 Kasım 2008
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 1 Saat önce The Elder Scrolls V: Skyrim'de Artık Karakteriniz Keçileri Kaçırabilir 2 Saat önce Amazon Prime Gaming'in Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 3 Saat önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 4 Saat önce The Forever Winter'dan Yeni Oynanış Fragmanı Geldi 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler