Little Devil Inside'ın Kickstarter Kampanyasında Son 6 Gün

19.05.2015 14:59 Cenk Akyürek


 
     Gerçekten eğer başarılı olmazsa en çok üzüleceğim kickstarter projelerinden biri, Little Devil Inside(LDI) sonuca çok yaklaştı. Bitişe 6 gün kala 18.000 Avustralya doları daha destek bulabilirse başarılı olacak.

     Neostream adlı firmanın geliştirdiği oyunda, yapımcılar X-Com, Zelda, ve System Shock'dan ilham aldıklarını söylüyorlar. Basit görünüşlü ama insanı içine çeken grafiklere sahip. LDI, RYO ve hayatta kalma tarzının bir karışımı olacak.
 
     Ana karakterimiz insan, riskli ve tehlikeli görevlere atılarak kendisi için çalıştığı profesöre yardım ediyor. Eğer videoyu izlerseniz, profesörün de zaman zaman size yardımcı olduğunu görebilirsiniz. Ayrıca görevlere kendiniz çıkabildiğiniz gibi, profesörün diğer adamlarını da kiralayarak görevlere yollayabilirsiniz.
    
     Proje başarılı olursa Steam (Windows, Mac, and Linux), PS4 ve XBox One platformlarında yayınlanacak. Umarım başarılı olur, bu tarz değişik oyunları pek göremiyoruz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Little Devil Inside Platformlar: PC Geliştirici: Kody Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation Plus Mayıs 2024 Ücretsiz Oyunları Açıklandı 02 Mayıs Senua’s Saga: Hellblade 2 İçin Minimum Sistem Gereksinimleri Açıklandı 02 Mayıs Starfield'a 15 Mayıs'ta Gelecek Güncelleme Neleri İçerecek? 02 Mayıs Batman: Arkham Shadow Resmi Olarak Duyuruldu 02 Mayıs The Witcher 3'te Artık Griffin'e Binmeniz Münkün! 02 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler