LoZ: Ocarina of Time 3DS'ten Yeni Görseller

Link'in en sevilen macerası 3 boyutlu bir şekilde avuç içinizde.
20.01.2011 02:42 Levent Polater

 
    Bugünkü Nintendo fırtınası kaldığı yerden devam ediyor. 3DS hakkındaki çoğu şeyi öğrenirken cihazın oyunları hakkında yeni ekran görüntüleri ve videolar da yayınlanmaya devam ediyor.
 
    3DS'in en dikkat çeken yapımlarının başında gelen The Legend of Zelda: Ocarina of Time için yepyeni ekran görüntüleri yayınlandı. Remake yapımlar arasında oyun tarihinin en sevilen yapımlarından biri olan Ocarina of Time'ın sıkı bir 3DS satışı gerçekleştirmesi bekleniyor.
 
    25 Mart'ta Avrupa'ya çıkacak olan 3DS'in dikkat çeken yapımı The Legend of Zelda: Ocarina of Time'ın henüz çıkış tarihi açıklanmadı. 
 

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Legend of Zelda: Ocarina of Time 3DS Platformlar: 3DS Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 17 Haziran 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
God of War Ragnarok'un PC Çıkış Tarihi Açıklandı! 1 Saat önce Stratejinin Öncüsü: Command & Conquer Serisinin Oyunları 2 1 Saat önce VCT 2024 Masters Şanghay'da Playoff 2. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı! 1 Saat önce Stratejinin Öncüsü: Command & Conquer Serisinin Oyunları 1 Saat önce Dövüşün Efsanesi: Street Fighter Video Oyunu Serisinin Yolculuğu 2 1 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler