LoZ Ocarina of Time'ın İlk Stokları Kısıtlı Olacak

Japonya'daki The Legend of Zelda: Spirit Tracks satışlarından bir görüntü. Fiyat farklarına dikkat!
01.05.2011 02:23 Levent Polater

 
    Alınan bir rapora göre 3DS'in şu anda en çok beklenen oyunu konumundaki The Legend of Zelda: Ocarina of Time remake'i çıktığında satıcılara az sayıda stoku gönderilecek.
 
    İlk stokların satıcılara "oldukça az" yollanacağı söylenirken bu raporu yollayan Sinobi sitesinin düşüncesine göre Nintendo, The Legend of Zelda: Spirit Tracks'ta yaşadığı satış sorununu bir daha tekrarlamak istemiyor. Sorun ne miydi? Yüklü miktarda satış noktalarına gönderilen Spirit Tracks'ler kısa bir süre içerisinde kelepir fiyatlara satılmıştı. Nintendo, Ocarina of Time'ın ilk stoklarını kısıtlı göndererek satıcıların bu pazarlama stratejilerininin önüne geçmeyi planlıyor.
 
    16 Haziran'da ilk olarak Japonya'da 4,800 Japon Yeni fiyatıyla rafları dolduracak olan The Legend of Zelda: The Ocarina of Time'ın Batı'ya da az stokla gönderilip gönderilmeyeceği bilinmiyor. Ancak oyunu çok istiyorsanız, şimdiden ön sipariş vermeniz en mantıklısı olacaktır.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Legend of Zelda: Ocarina of Time 3DS Platformlar: 3DS Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 17 Haziran 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Devasa Canavarların Dünyası: Monster Hunter Serisinin Efsanevi Yolculuğu 13 Dk önce Retro Klasikten Modern Efsaneye: Donkey Kong Video Oyunu Serisi 2 2 Saat önce VCT 2024 Masters Şanghay'da Playoff Etabı Başladı! 2 Saat önce Retro Klasikten Modern Efsaneye: Donkey Kong Video Oyunu Serisi 2 Saat önce Sony, Yepyeni Oyun Concord'un Çıkış Tarihi Açıkladı 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler