Logitech, PC, PS3, PS4 ve Xbox One Uyumlu Yeni Direksiyon Setlerini Tanıttı

11.06.2015 16:10 Samet Konuksal


    Oyuncular için en uygun aksesuarlar sunan firmalardan birisi olan Logitech, PC, PS3 ve PS4 için yeni direksiyon setini tanıttı. 
 
    Temmuz ayında çıkacağı açıklanan Logitech'in G29 direksiyon seti, kısaca G27'nin 'evrim geçirmiş' hali olarak tanıtılıyor. Sony ile beraber çalışılan yeni direksiyon setinin İngiltere'deki satış fiyatının 300 sterlin olacağı belirtilmiş.
 
    Henüz net çıkış tarihi açıklanmayan direksiyon setini destekleyecek ilk oyunlar da kendini göstermiş oldu. Twitter'daki Project Cars ile DriveClub hesapları üzerinden G29'un çıkış gününde her iki oyunu da destekleyeceği söylendi.
 
    Öte yandan Logitech yetkilileri önümüzdeki Ekim ayında da Xbox One için bir direksiyon çıkarmayı planladıklarını belirttiler. G290'ın görseline de aşağıdan bakabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PlayStation 4 Platformlar: PS4 Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 29 Kasım 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 21 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 8 Saat önce Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 8 Saat önce Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 9 Saat önce Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 9 Saat önce 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 10 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler