Lord of The Rings Online'a Mithril Paketi Geliyor

09.10.2011 23:39 Samet Konuksal


     Aylık ödemeli üyelik sisteminden F2P'a geçip kazancını katlayan oyunlardan Lord of The Rings Online için Turbine, kazancını arttırma yollarını çeşitlendiriyor. Turbine, LOTRO için yeni paket Mithril Edition'u duyurdu.
 
     Kutulu olarak oyun mağazalarında da satılacak olan Mithril Edition, $29.99 fiyat etiketiyle satışa çıkacak. Bu paket, oyun içi özel bir binek içerirken, $25 değerinde 2.000 Turbine puanını da barındıracak.
 
     Ayrıca paket, oyuna yeni başlayanlar için ekstra görev serisinin yanında bir de oyun rehberi içeriyor. Sitede yazılana göre paketin barındırdığı ekstra özellikler toplam $50 değerinde. LOTRO'nun Mithril Edition için açılmış sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Lord of The Rings Online Platformlar: PC Geliştirici: Turbine Games Dağıtıcısı: Codemasters Racing Tür: MMO-RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Assassin’s Creed Shadows Duyuruldu! İlk Fragman Geliyor 7 Saat önce MultiVersus İçin Joker Oynanış Fragmanı Yayınlandı 8 Saat önce Helldivers 2 Satışları 12 Milyonu Aştı! 8 Saat önce Sony Interactive Entertainment Yeni Ceo'larına Kavuştu 9 Saat önce PlayStation 5 Konsol Satışları 59.3 Milyona Ulaştı! 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler