Lost Planet 2 Çıkış Notları Gelmeye Başladı

06.05.2010 19:28 Talha Aynacı

 
 
 
     Pek çok iddalı yapımın kendini gösterdiği bugünlerde merakla beklenen Lost Planet 2'de raflardaki yerini almaya hazırlanıyor. Her yeni oyunda olduğu gibi Lost Planet 2 çıkış notlarıda internette gezinmeye başladı.
 
     İlk çıkış notlarından birini veren Xbox World Magazine, Lost Planet 2'ye 100 / 69 vererek "Bir bakıyorsunuz sönük bir hava, bir bakıyorsunuz ortalık şenlenmiş. İçi karma karışık bir çanta gibi." yorumunda bulundu. Öte yandan GamesMaster sitesi  100 / 79 puan vererek " Çok iyi bir co-op deneyimine sahip. Ancak yapay zeka ve hikaye modunda sınıfta kalıyor." dedi.

     Resmi İngiliz Xbox dergisi ise oyuna 8 / 10 vererek, Lost Planet 2'yi "Alınması Gereken" sınıfına dahil etti. Derginin oyun hakkında yakındığı eksiklik ise karakter hareketlerinde yaşanan bozukluklar. 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Lost Planet 2 Platformlar: XBOX 360 PS3 PC Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: TPS Çıkış Tarihi: 11 Mayıs 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
THQ Nordic Sunumu Duyuruldu: Gothic Remake'ten Yeni Haberler 6 Dk önce Pro Cycling Manager 2024 Profesyonel Bisiklet Sporunu Getiriyor 1 Saat önce PlayStation Plus Mayıs 2024 Ücretsiz Oyunları Açıklandı 02 Mayıs Senua’s Saga: Hellblade 2 İçin Minimum Sistem Gereksinimleri Açıklandı 02 Mayıs Starfield'a 15 Mayıs'ta Gelecek Güncelleme Neleri İçerecek? 02 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler